Gökhan Sipahioğlu'na Mahmutlar'da yoğun ilgi

CHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Adayı Gökhan Sipahioğlu, yaklaşan İlçe Kongresi öncesinde seçim çalışmalarına hız verdi. Delegelerin yoğun teveccüh gösterdiği Sipahioğlu, son olarak Mahmutlar’da delegelerle bir araya geldi..

Siyaset Yayın: 09 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 09.08.2023 10:17:00
Editör - Admin
Okuma Süresi: 41 sn.
252 okunma
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Adayı Gökhan Sipahioğlu, 25 Ağustos’ta yapılacak olan İlçe Kongresi öncesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Delegelerin yoğun teveccüh gösterdiği Sipahioğlu, son olarak Mahmutlar Mahallesi’nde delegelerle toplantı yaptı.  Toplantıyla ilgili değerlendirme yapan Sipahioğlu, “Mahalle ziyaretlerimize Alanya’nın en büyük mahallesi Mahmutlarda devam ettik. Bizi çok sıcak ve güzel ağırlayan mahalle başkanımıza ve değerli delegelerimize çok teşekkür ediyorum. Söz de değil öz de bir şekilde el ele kol kola bu seçim sürecini tüm Cumhuriyet Halk Partililer olarak tamamlayacağız” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Alanya Son Dakika Haberleri