Mustafa Toklu, Alanya Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunu gerçekleştirdi

Mustafa Toklu, Alanya Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunu resmen gerçekleştirdi..

Siyaset Yayın: 22 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 22.11.2023 08:52:00
Editör - Admin
Okuma Süresi: 2 dk.
278 okunma
Google News

Mimar Mustafa Toklu, Alanya Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunu yaparak, daha önce İlçe Başkanlığı görevinden istifa etti. 2024 idari ve mahalli seçim süreci kapsamında siyasi partilerde aday adaylığı süreçleri devam ederken, AK Parti'nin belirlediği takvime göre aday adaylığı başvuruları bugün sona erdi. Yaklaşık yedi yıl süresince Alanya'da AK Parti İlçe Başkanlığı görevini üstlenen ve partisi içinde geniş bir sevgi ve saygı kazanan Mimar Mustafa Toklu, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden resmi olarak adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

Toklu'nun aday adaylığı başvurusu, AK Parti tabanında geniş destek ve Genel Merkez'in onayıyla karşılandı. Aday adaylığı öncesinde, Toklu, 14 Mayıs seçimlerinde yer alan Cumhur İttifakı'na dahil olan siyasi partilerin İlçe Başkanları ile bireysel görüşmeler yaparak adaylık başvurusunu ileteceğini açıklamıştı. Toklu'nun bu siyasi nezaketi, tüm ilçe başkanları tarafından takdirle karşılandı.

Mustafa Toklu, adaylık başvurusu öncesinde yaptığı açıklamada, "31 Mart Mahalli ve İdareler Seçimleri için süreç resmen başladı. Alanya'ya yeni bir vizyon kazandırmak amacıyla yaptığımız istişarelerin ardından adaylık başvurumuzu gerçekleştirdik. Genel merkezin vereceği karara saygılıyız" dedi. Toklu, Cumhur İttifakı'na uygun bir şekilde ilerlediklerini vurgulayarak, "Cumhur İttifakı devamının önemli olduğunu düşünüyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu günlerde Alanya'ya hizmet etme gayesiyle yola çıktım. 'Yeni Bir Alanya' sevdasıyla, şehrimiz için hayallerimizi gerçekleştirmek adına yola çıktık" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Alanya Son Dakika Haberleri