Alanya'da Yamaç Paraşütü Kazası, Bir Turist Hayatını Kaybetti, Bir Kişi Yaralandı

Alanya'da, yamaç paraşütü kazası yaşandı ve bu kaza sonucunda Belarus vatandaşı bir kadın turist yaşamını yitirdi, beraberindeki tandem pilotu ise yaralandı..

Asayiş Yayın: 25 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 25.09.2023 11:33:00
Editör - Admin
Okuma Süresi: 47 sn.
1230 okunma
Google News

Olay, Dinek Mahallesi'nde bulunan 800 metre yüksekliğindeki Yassıtepe'de meydana geldi. Yamaç paraşütü pilotu A.Ş, Belarus uyruklu olan D.S. adlı kadın turistle birlikte tandem yamaç paraşütü uçuşu gerçekleştirmek amacıyla atlayış yaptı. Ancak havada süzülen paraşütçüler, bir süre sonra irtifa kaybederek ormanlık bir alana iniş yaptı. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontroller sonucunda D.S'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan tandem pilotu ise itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. D.S'nin cenazesi ise incelemelerin tamamlanmasının ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, olayla ilgili soruşturmayı başlattı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Alanya Son Dakika Haberleri