Alanya'da Üzücü Bir Kaza Meydana Geldi: Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Alanya'da bugün sabah saatlerinde, Milli Egemenlik Stadyumu önünde talihsiz bir kaza meydana geldi. Kaza sonucu motosiklet sürücüsü Adem Arslan (23), hayatını kaybetti.

Asayiş Yayın: 30 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 30.10.2023 13:07:00
Editör - Admin
Okuma Süresi: 50 sn.
271 okunma
Google News

Olay, Tosmur istikametinden Alanya'ya doğru ilerleyen 07 NEP 40 plakalı motosiklet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleşti. Kontrolden çıkan motosiklet, karşı yönden gelen bir halk otobüsünün altına girdi. Motosiklet, metrelerce sürüklendikten sonra, kaza nedeniyle yolda duran bir otomobile çarparak durabildi.

Kaza anı, görgü tanıklarının 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi sonucu ortaya çıktı. Yapılan kontrolde, maalesef Arslan'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Otobüs şoförü Nurettin A. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Yetkililer, kaza hakkında ayrıntılı bir soruşturma başlattılar.

Kaza anı, otobüsün güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde motosikletin karşı şeritte ilerlerken kontrolünü kaybedip otobüsün altına girdiği anlar net bir şekilde görülebiliyor.

 
 
 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Alanya Son Dakika Haberleri