Alanya’da genç kız tarım ilacı içerek hayatına son verdi

Alanya'da, 21 yaşındaki genç bir kadın, iddiaya göre yaşadığı anlık bunalım sonucunda evinde bulunan tarım ilacını içerek yaşamına son verdi..

Asayiş Yayın: 02 Eylül 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 02.09.2023 10:59:00
Editör - Admin
Okuma Süresi: 56 sn.
886 okunma
Google News

Olay, Konaklı Mahallesi'nde meydana geldi. Fatma Derya Uçak adındaki genç kadın, aniden bastıran bir bunalımın etkisiyle evinde bulunan Agrotoxin adlı tarım ilacını içti. Evde bulunan ailesi, genç kadını hareketsiz bir şekilde bulduktan sonra durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve ambulans ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, Uçak'a ilk müdahaleyi yerinde yaparak ardından ambulansla hastaneye sevk etti. Ancak ne yazık ki, genç kadın tüm çabalara rağmen hayatta kalamadı. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

Bu üzücü olay, toplumda ruh sağlığına ve psikolojik destek hizmetlerine daha fazla dikkat çekme ihtiyacını bir kez daha gösterdi. İnsanların yaşadıkları zorlukları ve bunalımları paylaşabilmeleri ve profesyonel yardım alabilmeleri için farkındalığın artırılması önem taşımaktadır.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Alanya Son Dakika Haberleri