Sel Felaketi Sonucu Hayatını Kaybeden Çiftin Cenazeleri Getiriliyor

Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde bulunan İğneada beldesindeki turistik kamp alanında meydana gelen sel felaketi, Alanyalı Dr. Selman (27) ve Mihriban (25) Bağışlar çiftini hayatlarından etti.

Gündem Yayın: 07 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.09.2023 10:16:00
Editör - Admin
Okuma Süresi: 2 dk.
73 okunma
Google News

Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde bulunan İğneada beldesindeki turistik kamp alanında meydana gelen sel felaketi, Alanyalı Dr. Selman (27) ve Mihriban (25) Bağışlar çiftini hayatlarından etti. Bu üzücü olayın ardından çiftin cenazeleri Alanya'ya getirilmek üzere yola çıkacak.

Selman (27) ve Mihriban (25) Bağışlar çifti, tatil yapmak amacıyla Alanya'dan Kırklareli'nin Demirköy ilçesine, İğneada beldesindeki turistik kamp alanına gitmişlerdi. Ancak, yoğun yağışlar sonucu meydana gelen sel, çiftin hayatını kaybetmesine neden olmuştu. Kurtarma ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu çiftin cansız bedenleri bulunmuştu. Bağışlar çiftinin cenazeleri, otopsi işlemleri için İğneada Belediyesi'nin cenaze aracıyla Kırklareli Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra Dr. Selman ve Mihriban çiftinin cenazeleri, ailelerine teslim edilecek. Alanya'lı olan çiftin cenazeleri, Cuma günü Mahmutlar'da kılınacak cenaze namazının ardından Mahmutlar Mahallesi'ndeki Dörtyol Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Ruhsata Aykırı İnşaat Skandalı

Yaşanan sel felaketi sonrasında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da bir açıklama yaparak, "Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesi, Sisli Vadi'deki bungalov evlerin bulunduğu bölgede meydana gelen sel felaketi, vatandaşlarımızın vefat etmesi nedeniyle hepimizi derinden üzdü. Bu trajik olayla ilgili olarak Demirköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır. Ayrıca bungalov evlerinin ruhsata aykırı bir şekilde inşa edildiği tespit edilen işletme sahibi hakkında taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma suçundan başlatılan ceza soruşturması kapsamında gözaltı kararı verilmiştir" açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Alanya Son Dakika Haberleri