Hakan Altun, Mahmutlar'da Konser Verecek

Alanya'da Belediyenin düzenlediği Yaz Konserleri serisi kapsamında 29 Eylül Cuma günü Mahmutlar Mahallesi'nde muhteşem bir müzik ziyafeti sunulacak. Hakan Altun Mahmutlar mahallesinde konser verecek..

Gündem Yayın: 26 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 26.09.2023 10:54:00
Editör - Admin
Okuma Süresi: 2 dk.
827 okunma
Google News

Alanya'da Belediyenin düzenlediği Yaz Konserleri serisi kapsamında 29 Eylül Cuma günü Mahmutlar Mahallesi'nde muhteşem bir müzik ziyafeti sunulacak. Hakan Altun Mahmutlar mahallesinde konser verecek. 

Bu etkinlik, Alanya Belediyesi tarafından Alanya'nın farklı bölgelerinde düzenlenen Yaz Konserleri'nin bir parçası olarak gerçekleşecek. Alişan'ın geçtiğimiz günlerde Avsallar Mahallesi'nde unutulmaz bir performans sergilediği etkinliğin ardından şimdi de Mahmutlar Mahallesi sahnesinde Hakan Altun, müzikseverlerle buluşacak.

Başkan Yücel, bu etkinlikle ilgili şunları söyledi: "Alanya Belediyesi olarak, sadece merkezde değil, doğu ve batı bölgelerimizde de vatandaşlarımızı bir araya getiren çeşitli sosyal etkinlikler düzenliyoruz. Yaz Konserleri serimizin bir parçası olarak Mahmutlar Mahallemizde unutulmaz bir gece için hazırız. Hakan Altun, 29 Eylül Cuma günü saat 21.00'de Mahmutlar Mahallesi Cumartesi Pazarı Alanı'nda sahne alacak. Bu özel gecede, özellikle doğu bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızı, ancak tüm halkımızı Hakan Altun'un muhteşem performansına katılmaya davet ediyoruz."

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Alanya Son Dakika Haberleri