Fatma Nimet Alaettinoğlu Alanya'da vefat etti

Merhum Abdurrahman Alaettinoğlu'nun eşi olan ve uzun yıllardır Alanya'da yaptığı cömert bağışlar ve hayır işleri ile toplumun saygısını kazanan Fatma Nimet Alaettinoğlu vefat etti..

Gündem Yayın: 27 Ağustos 2023 - Pazar - Güncelleme: 27.08.2023 10:33:00
Editör - Admin
Okuma Süresi: 36 sn.
551 okunma
Google News

Alanya'da birçok okul, üniversite binası, yurt ve hayır kurumları yaptıran,arsalarını bağışlayan Alanya'nın hayırseverlerinden olan Nimet Alaettinoğlu vefat etti.

Nimet Alaettinoğlu, Alanya'ya katkıları ve hayırseverliği ile tanınan bir isimdi. Eğitim ve sosyal hizmet alanlarında yaptığı cömert bağışlar ve hayır işleri ile toplumun saygısını kazanmıştı. Onun vefatı, Alanya'da büyük bir kayıp olarak hissedilecek.

Merhum Abdurrahman Alaettinoğlu’nun eşi olan Fatma Nimet Alaettinoğlu'nun enazesi 28 Ağustos Pazartesi günü saat 10.00’da Hacı Memişler caminden alınıp Türktaş aile mezarlığına defnedilecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Alanya Son Dakika Haberleri