Alanyaspor – Hatayspor Maçında Kazanan Olmadı

Trendyol Süper Lig'in dün akşamki mücadelesinde Corendon Alanyaspor, Atakaş Hatayspor'u Oba Stadyumu'nda konuk etti ve müsabaka golsüz berabere tamamlandı..

Spor Yayın: 28 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 28.08.2023 11:14:00
Editör - Admin
Okuma Süresi: 2 dk.
835 okunma
Google News

Corendon Alanyaspor, Süper Lig'in 3. haftasında Atakaş Hatayspor'u ağırladı ve karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sona erdi. Turuncu yeşil takım, karşılaşmaya galibiyet hedefiyle başlamış olmasına rağmen rakiplerine istediği sonucu karşılayamadı. İlk yarıda oyunun hakimiyetini elinde tutan Corendon Alanyaspor, 34. dakikada büyük bir fırsatı değerlendiremedi. Eduardo'nun kaleciyle karşı karşıya attığı şut direğe çarparak dışarı çıktı. İlk yarı sonucunda her iki takım da gol atma başarısı gösteremedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda da Corendon Alanyaspor üstün bir oyun sergilese de rakip savunmayı geçmekte güçlük yaşadı. Birçok atak geliştirseler de golü atamadılar. Karşılaşmanın 90+1. dakikasında Umut Güneş sahneye çıktı. Janvier'in yerine oyuna dahil olan Umut, Balkovec'in sol kanattan yaptığı ortayı karambolde filelere gönderdi. Ancak, VAR incelemesi sonucunda gol, ofsayt sebebiyle iptal edildi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve her iki takım da birer puanla sahadan ayrıldı, puanlarını 5'e çıkardılar.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Alanya Son Dakika Haberleri