Alanya’nın Efeleri Alanya'ya bir ilk daha yaşattı

Alanya'nın Efeleri Alanya'ya bir ilk daha yaşattı. Bugün Akkuş Belediyespor Kulübü karşısında 3-1'lik üstünlük sağlayan ABG Alanya Belediyespor, 8 takımın katılacağı Türkiye Kupası Finalleri' ne katılmaya hak kazandı..

Spor Yayın: 15 Ekim 2023 - Pazar - Güncelleme: 15.10.2023 13:35:00
Editör - Admin
Okuma Süresi: 50 sn.
144 okunma
Google News

Alanya'nın Efeleri Alanya'ya bir ilk daha yaşattı. Bugün Akkuş Belediyespor Kulübü karşısında 3-1'lik üstünlük sağlayan ABG Alanya Belediyespor, 8 takımın katılacağı Türkiye Kupası Finalleri' ne  katılmaya hak kazandı. 

12-13-14 Ekim tarihlerinde yapılan Axa Sigorta Kupa Voley Turnuvasını 3'de 3 tamamlayan bölgenin gururu Alanya Belediyespor bugün mücadele ettiği Akkuş Belediyespor Kulübü'nü 3-1 mağlup etti.

Maç, Saat 16.00'da Ankara Başkent Voleybol Spor Salonu'nda oynandı.

"HEDEFTEN ŞAŞMADIK"

Maç öncesi "Hedefimiz Türkiye Finallerine katılmaktı" şeklinde açıklama yapan Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, "Alanya'nın Efeleri Alanya'yı bir kez daha yanıltmayarak son 8'e kalmayı başardı.  Tüm oyuncu ve teknik kadromuzu tek tek tebrik ediyor ve finallerde başarılar diliyorum."dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Alanya Son Dakika Haberleri