Alanya'da Yamaç Paraşütü Kazasında Ölü Sayısı 2'ye Yükseldi

Alanya'da dün yaşanan yamaç paraşütü kazasının ardından ölü sayısı artarak 2'ye çıktı. Olayda bir turist hayatını kaybetmişti, ağır yaralanan yamaç paraşütü pilotu Ahmet Şimşek ise bugün yaşamını yitirdi.

Asayiş Yayın: 25 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 25.09.2023 18:50:00
Editör - Admin
Okuma Süresi: 51 sn.
1404 okunma
Google News

Edinilen bilgiye göre olay, Dinek Mahallesi'nde bulunan 800 metrelik Yassıtepe'de meydana geldi. Yamaç paraşütü pilotu Ahmet Şimşek, Belarus uyruklu D.S. adlı kadın yolcu ile birlikte tandem yamaç paraşütü uçuşu yapmak üzere atlayış gerçekleştirdi. Ancak havada süzülen paraşütçüler, bir süre sonra irtifa kaybederek ağaçlık bir alana düştü. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerine ulaştığında, D.S'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan tandem pilotu Ahmet Şimşek ise itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarılarak hastaneye sevk edildi. D.S'nin cansız bedeni incelemelerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ancak Ahmet Şimşek, dün hastaneye kaldırıldığı ağır yaralarına dayanamayarak bugün hayatını kaybetti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Alanya Son Dakika Haberleri