Alanya'da otomobilin çarptığı Norveç Vatandaşı Hayatını Kaybetti

Alanya'da, otomobil çarpması sonucu Norveç vatandaşı bir kişi hayatını kaybetti..

Asayiş Yayın: 13 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 13.09.2023 22:33:00
Editör - Admin
Okuma Süresi: 49 sn.
1067 okunma
Google News

Olay, akşam saatlerinde Alanya Mahmutlar Mahallesi D-400 karayolu üzerinde meydana geldi. 22 yaşındaki M.G, 34 FOH 723 plakalı otomobiliyle seyahat ederken, yaya geçidinde yolun karşısına geçmeye çalışan Norveç vatandaşı ve yerleşik yabancı olan Alladın Zarei (65) adlı kişiye çarptı. Kazanın ardından jandarma ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Yapılan inceleme sonucunda Zarei'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Zarei'nin cansız bedeni, savcılık ve jandarma incelemelerinin tamamlanmasının ardından Alanya Belediye Morgu'na nakledildi. Sürücü M.G. ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Bu üzücü olay, Alanya'da derin bir üzüntü ve endişe yaratmış durumda. Kazanın ayrıntılı bir şekilde incelenmesi ve gerekli hukuki işlemlerin başlatılması bekleniyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Alanya Son Dakika Haberleri