Alanya'da Otomobilin Bariyerlere Çarpması Sonucu 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı

Alanya'da, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu bariyerlere çarpan otomobilin karıştığı kazada, 1 kişi ağır olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı..

Asayiş Yayın: 25 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 25.09.2023 11:52:00
Editör - Admin
Okuma Süresi: 42 sn.
630 okunma
Google News

Kaza, Türkler Mahallesi D-400 karayolunda gerçekleşti. Gazipaşa istikametine ilerleyen K.O. (35) tarafından kullanılan 07 N 3517 plakalı otomobil, aniden kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Kazada sürücü K.O. ile otomobilde bulunan D.N.O. (27), Polonya uyruklu A.P. (20) ve G.L. (20) yaralandı. Kazayı gören çevredekilerin hemen ihbarı üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla çevre hastanelere taşıdı. Yaralılardan G.L'nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Jandarma, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Alanya Son Dakika Haberleri