Alanya'da Korkunç Motosiklet Kazası: 2 Kişi Yaşamını Yitirdi

Alanya'da, motosiklet sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu trajik bir kaza meydana geldi ve bu kaza 2 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

Asayiş Yayın: 04 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 04.09.2023 16:36:00
Editör - Admin
Okuma Süresi: 46 sn.
1365 okunma
Google News

Kaza, Gümüşgöze Mahallesi'nde, Geçitbaşı Mevkii'nde meydana geldi. 29 yaşındaki Salih Çeker'in kullandığı 07 HSC 42 plakalı motosiklet, Konaklı Mahallesi'ne doğru ilerlerken aniden sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetti ve 7 metre yükseklikteki uçuruma yuvarlandı. Kazanın haberini alan çevre sakinleri, hemen jandarma ve sağlık ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, motosiklet sürücüsü Salih Çeker ve arkasında yolcu olarak bulunan 21 yaşındaki Can Başol'un hayatlarını kaybettiklerini tespit etti. İki hayatın kaybının ardından, savcılık ve jandarma ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu ve ardından cansız bedenler Alanya Belediye Morgu'na gönderildi. Jandarma, olayla ilgili olarak soruşturmayı başlattı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Alanya Son Dakika Haberleri