Alanya'da Kanlı Kaza MOBESE Kamerasında Görüntülendi

Alanya'da meydana gelen feci bir trafik kazası MOBESE kameralarına yansıdı. Kazada bir turist hayatını kaybederken, bir çocuk ve 9 kişi yaralandı.

Asayiş Yayın: 08 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 08.09.2023 21:34:00
Editör - Admin
Okuma Süresi: 2 dk.
688 okunma
Google News

Alanya'da meydana gelen feci bir trafik kazası MOBESE kameralarına yansıdı. Kazada bir turist hayatını kaybederken, bir çocuk ve 9 kişi yaralandı.

Hacımehmetli Mahallesi'nde meydana gelen kaza, üç aracın karıştığı üzücü bir olaya dönüştü. Kazada ölen turist Polonya vatandaşıydı ve kazada yaralananlar arasında bir çocuk da bulunuyordu.

Olayın detaylarına göre, sürücüsü tespit edilemeyen 06 CME 531 plakalı beton mikseri, 07 NYF 35 plakalı pikaba çarptı. Pikap sürücüsü, kontrolü kaybederek önündeki 07 HHD 79 plakalı safari aracına çarptı.

Kaza sonrasında bölgeye hızla itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada hayatını kaybeden Polonyalı erkek turistin cesedi, kaza yerinden ayrıldıktan sonra belediye aracı tarafından morga götürüldü.

Kazada yaralanan bir çocuk ve 9 yetişkin ise ambulanslarla ilçedeki hastanelere nakledildi. Beton mikseri aracının şoförü polis tarafından gözaltına alındı.

Bu üzücü kaza, MOBESE kameraları sayesinde an be an kaydedildi ve güvenlik kameralarının yardımıyla olayın detayları ortaya çıkarılmaya çalışılıyor.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Alanya Son Dakika Haberleri