Alanya'da Jandarma Ekipleri Alkol Denetimlerini Artırıyor

Alanya'da, Jandarma ekipleri alkollü araç kullanımını engellemek amacıyla yoğun denetimlerini sürdürüyor. Ekipler, alkollü araç sürücülerine karşı sert önlemler alarak sürücü belgelerine el koyma ve cezai işlem uygulama yoluna gidiyor.

Asayiş Yayın: 25 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 25.09.2023 19:22:00
Editör - Admin
Okuma Süresi: 27 sn.
831 okunma
Google News

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik ekipleri, alkollü araç kullanımını engellemek için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, görev bölgelerinde ticari taksi ve halk otobüsleri üzerinde alkollü araç sürücüleri üzerinde denetimler gerçekleştiriyor. Bu denetimler sırasında alkollü araç sürücülerinin sürücü belgelerine el koyarak cezai işlemler uygulanıyor. Ekiplerin denetimlerinin günün farklı saatlerinde farklı bölgelerde devam edeceği biliniyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Alanya Son Dakika Haberleri