Alanya’da iki otomobil ve taksi çarpıştı, Kazada 2 kişi yaralandı

Alanya Kestel'de iki otomobil ile bir taksinin karıştığı trafik kazası sonucunda 2 kişi yaralandı..

Asayiş Yayın: 20 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 20.09.2023 13:12:00
Editör - Admin
Okuma Süresi: 56 sn.
579 okunma
Google News

Kaza, İsa Küçülmez Caddesi üzerinde, Kestel Mahallesi'nde meydana geldi. M.T.P tarafından kullanılan 07 HZJ 77 plakalı otomobil, Alanya istikametine seyir halinde olan 06 LYU 75 plakalı otomobile arkadan çarptı. Bu çarpışmanın şiddetiyle, karşı şeride geçen otomobil, yolculuk halinde olan 07 H 0476 plakalı bir taksinin önüne geçerek durabildi. Kazada, 06 LYU 75 plakalı araç sürücüsü N.Ö. ve yanında bulunan eşi yaralandı.

Kaza, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdikten sonra, onları Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakletti. Yaralıların şu an için iyi durumda oldukları belirtilirken, jandarma kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Alanya Son Dakika Haberleri