Alanya'da dar olan köprü yenileniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya'da kırsal mahalle ve yayla yollarında bakım, asfalt yenileme, genişletme ve alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Gündem Yayın: 13 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 13.09.2023 13:25:00
Editör - Admin
Okuma Süresi: 44 sn.
886 okunma
Google News

Değirmendere, Obaalacami ve Bademağacı grup yolunun üzerinde bulunan eski ve dar köprünün yerine yeni bir köprü inşa ediliyor. Ayrıca, Dim Grup Yolu'nun Gümüşkavak-Bucak arasındaki bölümünde yol genişletme çalışmaları sürdürülüyor. Yolun genişletilmesi, bölge sakinlerinin ulaşımını daha rahat hale getirecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Değirmendere, Obaalacami ve Bademağacı grup yolunda yer alan eski ve dar köprünün yenisiyle değiştirilmesi için çalışmalara başladı. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, demir örme ve beton dökme işlemleri gerçekleştiriliyor. Ayrıca, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya ekibi, Uğrak ve İmamlı Yaylalarının Dikenli mevkiinde de yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Alanya Son Dakika Haberleri