Alanya'da cinayete kurban giden gencin kimliği belli oldu

Alanya'da meydana gelen trajik olayda, şarampole yuvarlanan araçtan ağaçların arasından dumanlar yükselirken, aracın içinde hayatını kaybeden 23 yaşındaki bir genç bulundu. Gencin kimliği ise yapılan araştırmalar sonucunda belli oldu..

Asayiş Yayın: 15 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 15.09.2023 08:59:00
Editör - Admin
Okuma Süresi: 2 dk.
661 okunma
Google News

Alanya'da meydana gelen trajik olayda, şarampole yuvarlanan araçtan ağaçların arasından dumanlar yükselirken, aracın içinde hayatını kaybeden 23 yaşındaki bir genç bulundu. Yapılan incelemede, genç adamın boğazında kesici bir alet izine rastlandığı belirtildi. Olay, Bektaş Mahallesi Ali Bodalar mevkiinde gece saat 22.30 sularında gerçekleşti. Vatandaşlar, yayla yolunda seyir halindeyken ağaçlık alanda yükselen dumanları fark etti ve durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, araçta yaptıkları incelemede 23 yaşındaki Mustafa Turaç'ın cesedini şoför koltuğunda buldu.

Olayın duyulmasıyla birlikte Turaç'ın yakınları büyük üzüntü yaşadı. Genç adamın ölümüyle ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Araç, olay yerindeki incelemelerin ardından vinç yardımıyla kaldırılarak emniyet otoparkına götürüldü, bu sayede daha kapsamlı bir araştırma yapılabilmesi amaçlandı. Turaç'ın ölüm nedeni ise otopsi için Alanya Adliyesi morguna gönderildi. Turaç'ın otellerde dövmecilik yaptığı öğrenildi.

Bu trajik olayla ilgili soruşturma titizlikle sürdürülüyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Alanya Son Dakika Haberleri