Alanya'da ASAT'a İsyan Eden Barış Bütün, Saldırıya Uğradı

Yaklaşık bir hafta önce Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya ASAT Müdürlüğü’ne giderek, 34 gündür suyu olmadığı için isyan eden Barış Bütün, önceki gün gece evinin önünde kimliği belirsiz şahıslar tarafından saldırıya uğrayarak darp edildi..

Asayiş Yayın: 09 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 09.08.2023 09:25:00
Editör - Admin
Okuma Süresi: 2 dk.
440 okunma
Google News

Edinilen bilgiye göre olay önceki gün Alanya'nın Hocalar Mahallesi’nde meydana geldi. Kimliği belirsiz 6-7 kişi olduğu iddia edilen şahıslar önce Barış Bütün’e ait Mahmutlar Mahallesi’nde bulunan iş yerine gitti. Burada Barış Bütün’ü bulamayan şahıslar daha sonra Barış Bütün’ün ikamet ettiği Alanya Hocalar Mahallesi’ndeki evine gitti. Trafonun şalterini indirerek Barış Bütün’ün şalteri kaldırması için aşağı inmesini sağlayan şahıslar, Bütün'ün şalteri kaldırdığı sırada taş ve sopalarla saldırdı. Saldırıda başına aldığı taş darbesiyle yaralanan Bütün, diğer kişilerce de defalarca sopalarla darp edildi. Eşi Suna Bütün tarafından yerde yaralı olarak yatar bir vaziyette bulunan Barış Bütün, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla derhal hastaneye kaldırıldı. Tedavi olduktan sonra eşi tarafından darp raporu alan Barış Bütün, Alanya Demirtaş’taki jandarma karakoluna giderek şikayetçi oldu. Yaşanan olayın ardından yakınları ve akrabaları Suna Bütün’ü bir süre eve gitmemeleri konusunda uyarıda bulundu. Olayın ardından konuşan Suna Bütün, “Bu olayın organize olarak yapıldığına inanıyoruz. Bu kişilerin iş yeri önüne geldikleri tespit edildi. Yaklaşık 7 kişi olduğunu gördük. Saldırganların tespit edilerek gerekli soruşturmanın devam etmesi için Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyusunda bulunacağım. Bunu yapan kişiler adalet önüne çıkartılacak” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Alanya Son Dakika Haberleri